Stadium Juniors Oulun sunnuntain ryhmä kokoontuu Heinätorin koululla 11-12.00 Toiminta alkaa 10.9 ja päättyy 10.12

Stadium Juniors on 6-9 vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntakerho! Juniorsissa 14 viikon ajan lapset kokeilevat matalalla kynnyksellä uusia lajeja yhdessä ryhmänä. Tärkeintä on hauskanpito sekä uudet liikunnalliset kokemukset!

Jokaisessa ryhmässä on 25 lasta sekä 2 ohjaajaa. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja liikunnallisia.

Stadium Juniorsin ideana on, että joka toinen viikko yhteistyöseura pitää tunnin ja joka toinen viikko omat ohjaajamme. Ohjaajamme ovat kuitenkin paikalla jokainen kerta pitämässä huolta ryhmästä! Yhteistyöseurojen tunnit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ammattilaisten opastuksella. Olemme saaneet paljon kiitosta sekoituksesta eri lajeja sillä fokuksella, että lapsilla on aina hauskaa kokeilla lajeja! 

Infoa alkavasta kaudesta:

Kausi alkaa  sunnuntaina 10.9. Vanhemmat ovat tervetulleita ensimmäisellä kerralla mukaan, muuten toivomme, että vanhemmat eivät osallistu tunneille kauden aikana. Ryhmä kokoontuu jokainen sunnuntai 10.9-10.12 välisenä aikana poissulkien 29.10, milloin vietämme syyslomaa. Ryhmä kokoontuu Heinätorin koululla kello 11-12.00.

Varusteina lapsilla olisi hyvä olla liikunnalliset vaatteet, sisäliikuntakengät/tossut sekä juomapullo. Lapset ovat vakuutettu Folksamissa kauden aikana.

Ohjaajina meillä on ihanat Tiina sekä Elisa. Molemmat ohjaajista ovat urheilullisia ja he ovat suunnitelleet mahtavan kauden Juniors- lapsille.

Tervetuloa mukaan!