Lahti outdoor on uusi konsepti, missä ryhmä ulkoilee vähintään joka toinen viikko! Lajikokeiluina on esimerkiksi ratsastusta, suunnistusta, luistelua sekä jalkapalloa. Tämän lisäksi joka toinen viikko ryhmä kokeilee sisällä lajeja, kuten karatea ja krikettiä. Ryhmä kokoontuu keskiviikkoisin kello 17.30-18.30

Stadium Juniors on 6-9 vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntakerho! Juniorsissa 17 viikon ajan lapset kokeilevat matalalla kynnyksellä uusia lajeja yhdessä ryhmänä. Tärkeintä on hauskanpito sekä uudet liikunnalliset kokemukset!

Jokaisessa ryhmässä on 25 lasta sekä 2 ohjaajaa. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja liikunnallisia.

Stadium Juniors Outdoorin ideana on, että joka toinen viikko ryhmä ulkoilee ulkona ja joka toinen viikko sisällä. Osa tunneista on yhteistyöseurojen pitämiä. Yhteistyöseurojen tunnit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ammattilaisten opastuksella. Olemme saaneet paljon kiitosta sekoituksesta eri lajeja sillä fokuksella, että lapsilla on aina hauskaa kokeilla lajeja!

Infoa tulevasta kaudesta:

Ryhmä aloittaa toimintasa keskiviikkona 17.1 kello 17.30-18.30. Ensimmäinen kerta pidetään sisätiloissa, siitä seuraava jo ulkona. Vanhemmat ovat tervetulleita ensimmäisellä kerralla mukaan, muutoin toivomme että vanhemmat osallistuvat tunneille mahdollisimman vähän mukaan. Tämä sen vuoksi, että haluamme rohkaista lapsia toimimaan ryhmässä ja joskus ryhmädynamiikkaan vaikuttaa pieni jännitys, minkä vanhempien saattaa läsnäolo aiheuttaa. Toimimme kuitenkin luonnollisesti tapauskohtaisesti, ja haluamme luoda jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen Juniors- kokemuksen!

Ryhmä kokoontuu jokainen keskiviikko Salinkallion koululla