Stadium Juniors Lahti kokoontuu Salpausselän koululla lauantaisin kello 12-13.00. Toiminta alkaa 13.1 ja päättyy 5.5

Stadium Juniors on 6-9 vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntakerho! Juniorsissa 14 viikon ajan lapset kokeilevat matalalla kynnyksellä uusia lajeja yhdessä ryhmänä. Tärkeintä on hauskanpito sekä uudet liikunnalliset kokemukset!

Jokaisessa ryhmässä on 25 lasta sekä 2 ohjaajaa. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja liikunnallisia.

Stadium Juniorsin ideana on, että joka toinen viikko yhteistyöseura pitää tunnin ja joka toinen viikko omat ohjaajamme. Ohjaajamme ovat kuitenkin paikalla jokainen kerta pitämässä huolta ryhmästä! Yhteistyöseurojen tunnit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ammattilaisten opastuksella. Olemme saaneet paljon kiitosta sekoituksesta eri lajeja sillä fokuksella, että lapsilla on aina hauskaa kokeilla lajeja! 

Infoa tulevasta kaudesta:

Ensimmäinen Juniors- kerta on lauantaina 13.1 kello 12-13.00. Vanhemmat ovat tervetulleita mukaan ensimmäisellä kerralla! Juniors kokoontuu joka lauantai 9.9-9.12 välisenä aikana pois lukien 28.10 jolloin olemme syyslomalla. Kokoontumispaikkana on Salpausselän koulu

Mukaan lapsesi tarvitsee urheilulliset vaatteet, vesipullon sekä sisäpelikengät/tossut. Lapset ovat vakuutettu Folksamin kautta kauden aikana.