Stadium Juniors Jyväskylä aloittaa toimintansa tammikuussa 2018! Toiminta alkaa lauantaina 13.1 ja jatkuu 5.5 saakka. Ryhmä kokoontuu Tikan koululla.

Stadium Juniors on 6-9 vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntakerho! Juniorsissa 17 viikon ajan lapset kokeilevat matalalla kynnyksellä uusia lajeja yhdessä ryhmänä. Tärkeintä on hauskanpito sekä uudet liikunnalliset kokemukset!

Jokaisessa ryhmässä on 25 lasta sekä 2 ohjaajaa. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja liikunnallisia.

Stadium Juniorsin ideana on, että joka toinen viikko yhteistyöseura pitää tunnin ja joka toinen viikko omat ohjaajamme. Ohjaajamme ovat kuitenkin paikalla jokainen kerta pitämässä huolta ryhmästä! Yhteistyöseurojen tunnit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ammattilaisten opastuksella. Olemme saaneet paljon kiitosta sekoituksesta eri lajeja sillä fokuksella, että lapsilla on aina hauskaa kokeilla lajeja!

Infoa tulevasta kaudesta:

Ryhmä aloittaa toimintansa lauantaina 13.1 kello 12-13.00. Vanhemmat ovat tervetulleita ensimmäisellä kerralla mukaan, muutoin toivomme että vanhemmat osallistuvat tunneille mahdollisimman vähän mukaan. Tämä sen vuoksi, että haluamme rohkaista lapsia toimimaan ryhmässä ja joskus ryhmädynamiikkaan vaikuttaa pieni jännitys, minkä vanhempien saattaa läsnäolo aiheuttaa. Toimimme kuitenkin luonnollisesti tapauskohtaisesti, ja haluamme luoda jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen Juniors- kokemuksen!

Ryhmä kokoontuu jokainen lauantai Tikan koululla.

Mukaan lapsi tarvitsee vesipullon sekä liikunnalliset varusteet. Lapset ovat vakuutettuja Folksamin kautta kauden aikana.