Stadium Juniors Espoo kokoontuu Leppävaarassa Omnian koululla (Upseerinkatu 11) lauantaisin kello 12-13.00 Juniors toiminta on aikavälillä 9.9-9.12.2017.

Stadium Juniors on 6-9 vuotiaiden lasten monipuolinen liikuntakerho! Juniorsissa 14 viikon ajan lapset kokeilevat matalalla kynnyksellä uusia lajeja yhdessä ryhmänä. Tärkeintä on hauskanpito sekä uudet liikunnalliset kokemukset!

Jokaisessa ryhmässä on 25 lasta sekä 2 ohjaajaa. Ohjaajamme ovat koulutettuja ja liikunnallisia.

Stadium Juniorsin ideana on, että joka toinen viikko yhteistyöseura pitää tunnin ja joka toinen viikko omat ohjaajamme. Ohjaajamme ovat kuitenkin paikalla jokainen kerta pitämässä huolta ryhmästä! Yhteistyöseurojen tunnit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia lajeja ammattilaisten opastuksella. Olemme saaneet paljon kiitosta sekoituksesta eri lajeja sillä fokuksella, että lapsilla on aina hauskaa kokeilla lajeja! 

Infoa tulavasta kaudesta:

Ryhmä aloittaa toimintansa lauantaina 9.9 kello 12-13.00. Vanhemmat ovat tervetulleita ensimmäisellä kerralla mukaan, muutoin toivomme että vanhemmat osallistuvat tunneille mahdollisimman vähän mukaan. Tämä sen vuoksi, että haluamme rohkaista lapsia toimimaan ryhmässä ja joskus ryhmädynamiikkaan vaikuttaa pieni jännitys, minkä vanhempien saattaa läsnäolo aiheuttaa. Toimimme kuitenkin luonnollisesti tapauskohtaisesti, ja haluamme luoda jokaiselle lapselle parhaan mahdollisen Juniors- kokemuksen!

Ryhmä kokoontuu jokainen lauantai Leppävaarassa Omnian tiloissa (Upseerinkatu 11). Syyskausi kestää 9.9-9.12, pois lukien syysloman 21.10.

Mukaan lapsi tarvitsee vesipullon sekä liikunnalliset varusteet. Lapset ovat vakuutettuja Folksamin kautta kauden aikana.

Ohjaajina meillä toimii Ida sekä Sofia. Ida on ammatiltaan liikunnanohjaaja ja häneltä löytyy kokemusta erilaisten ryhmien vetämisestä tanssista parkouriin. Sofia toimi kanssamme kevään Juniors-ryhmässä jo ja hän opiskelee parhaillaan myös liikunnanohjaajaksi. Sofian tausta on jalkapallon parista. Molemmat ohjaajat puhuvat myös ruotsia, mikäli ruotsiapuhuvia lapsia ryhmästä löytyy!