Töihin Stadium Juniorsiin?

Img 5303 1 2017-11-20 16:27

Stadium Juniors palkkaa kaksi ohjaajaa/ryhmä

Haluatko olla mukana rakentamassa kevään hauskinta liikuntaryhmää? Stadium Juniors hakee ohjaajia jokaiseen Juniors-kaupunkiin! 

Pääohjaaja on vastuussa tuntien suunnittelemisesta sekä kommunikaatiosta Stadiumin yhteyshenkilön kanssa. Päävastuu on tietenkin lapsista, sekä heidän viihtyvyydestään! Kiusaamista ei missään muodossa sallita, joten ohjaajalla on suuri vastuu myös tämän asian saralla. Ikäraja pääohjaajalle on 18 vuotta. 

Apuohjaaja toimii pääohjaajan tukena ja auttaa kaikessa, mitä tunnin aikana tarvitaan. Apuohjaajan päätehtävänä on huolehtia lapsista ja siitä, että kaikilla on turvallisesti hauskaa! Ikäraja apuohjaajalle on 16 vuotta. 

Palkkaus tapahtuu TESin mukaan, niin että pääohjaajan palkka on keskimäärin 25€/tunti ja apuohjaajan 10€/tunti. Ohjaajat saavat meiltä työvaatteet. 

Haku tehtävään tapahtuu laittamalla sähköpostia osoitteeseen: ella.jalo@stadium.fi . Ella vastaa myös kysymyksiin tehtävään liittyen. Hakuaika päättyy sunnuntaina 26.11. Huom! Merkkaathan hakemukseen sen kaupungin, mihin haet ohjaajaksi.